Train Different

  Instructor results
Με αγάπη για την άσκηση, ξεκινάμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της γυμναστικής, του χορού και της ευεξίας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα και τα προβλήματα. Το concept είναι εδώ να αλλάξει τη ζωή σας.
''Η κυριαρχία του νου στο σώμα οδηγεί στην ευτυχία .Σε  10 μαθήματα αισθάνεσαι την διαφορά,σε 20 την βλεπουν και οι άλλοι. Σε 30 έχεις ένα εντελώς καινούργιο σώμα''  Joseph Pilates!!
Προσωπικός μου στόχος είναι να μεταλαμπαδεύσω στους μαθητές μου, τις γνώσεις μου στον τομέα της Aerial Yoga και των Aerial Acrobatics αλλά και μια ολιστική προσέγγιση στο τρόπο σκέψης και δράσης στην καθημερινή τους ζωή!
Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν μπορώ να συμβάλλω στην σωματική ικανότητα, την ευλυγισία και τη φυσική χάρη του ασκούμενου, ο οποίος εμπιστεύεται σε μένα το μυαλό και το σώμα του. Έτσι κι αλλιώς «η ευτυχία προκύπτει από την φυσική άσκηση» - Joseph Pilates.
Mε εμπνέει η ένταση και η δύναμη στην προπόνηση. H προσπάθεια να ξεπερνάς τα όρια σου. Oι αλλαγές - είτε σωματικές είτε πνευματικές. Η πειθαρχία που χρειάζεται για την επίτευξη όλων των παραπάνω. Και σίγουρα η επίγνωση ότι διαθέτω τη θέληση για τη μετάδοσή τους.
Αντιλαμβάνομαι την άσκηση ως ένα ακόμη μέσο για να αφουκραστούμε το σώμα και τη ψυχή μας, την ολότητά μας. Μαθαίνουμε να μας ακούμε και σταδιακά μας κατανοούμε. 'Ετσι εξελισσόμαστε και αρχίζουμε να μας απολαμβάνουμε περισσότερο. Και αν μη τι άλλο η ζωή οφείλει να είναι απόλαυση!
Θέλω η κάθε μέρα μου να είναι διαφορετική. Θέλω επικοινωνία αληθινή. Να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που θεωρούν την ζωή σημαντική. Αναζητώ πρόκληση εγκεφαλική, ένταση σωματική, πάθος, διασκέδαση και υγεία ψυχική, τρέλα παραγωγική και όλα αυτά με έναν και μόνο παρονομαστή… τη Γυμναστική!
«Zω για να κάνω ποδήλατο και κάνω ποδήλατό για να ζω, να είμαι υγιής σωματικά και συναισθηματικά γιατί για μένα στο τέλος της ημέρας, όταν γυρίζω σπίτι μου έρχονται στο μυαλό μου τα χαμογελαστά πρόσωπα των ανθρώπων που ιδρώσαμε μαζί»
Στόχος μου πάντα είναι να προσπαθώ να μεταφέρω στον κόσμο όλα τα πλεονεκτήματα που επιφέρει η άσκηση στην ψυχική και σωματική μας υγεία,και με σωστή καθοδήγηση να τους κάνω να την αγαπούν, βάζοντάς την στην καθημερινότητά τους και προσφέροντας απίστευτα οφέλη στην υγεία και στη ποιότητα ζωής τους.
Τί είναι για μένα το Art concept; Είναι η μαγεία που μπορεί να δημιουργήσει το σώμα μέσα από την κίνηση. Η απόλυτη ένωση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Η μετάβαση από το απλό στο σύνθετο.
Οταν το σώμα σου σταματά....Συνέχισε με την καρδιά!
Είμαι σίγουρη πια πως κάνω το σωστό. Το να μπορείς να κάνεις τους άλλους να ξεχνιούνται για λίγο ενώ παράλληλα τους χαρίζεις υγεία ήταν πάντα σκοπός. Να γιατί αυτό που κάνω με κάνει ευτυχισμένη και ικανή να μοιράζομαι αυτή την ευτυχία με άλλους. Γυμναστική – Γλυκιά κούραση - Ευχάριστος χρόνος – Χαρούμενοι άνθρωποι.
Για μένα ο αθλητισμός ήταν πάντα τρόπος ζωής και έκφρασης. Με την aerial yoga κατάφερα να συνδυάσω την ελευθερία του σώματος,της ψυχής και του νου!
‘Go Everywhere, Do Everything'
Στόχος μου είναι να γνωρίσουμε μέσα από το μονοπάτι της yoga τη μέθοδο ορθοσωμίας που χρειαζόμαστε, τη συνειδητή αναπνοή, τον ασκητισμό και σωματικό εξαγνισμό που μπορεί να προσφέρει στο σώμα αλλά και το νου μας.
Yoga για μένα είναι να ξυπνάς το πρωί και να αγαπάς τον εαυτό σου, το σώμα σου. Ν' αναπνέεις ενέργεια γεμάτη ζωή. Έλα μαζί μου και ανακάλυψε τα όριά σου. Έλα στο Concept και ξεπέρασε τα!
Με γνώμονα την εξελισσόμενη γνώση και τα οφέλη του fitness, σας προ(σ)καλώ να μοιραστούμε & να ανταλλάξουμε δύναμη και ευεξία με θετική διάθεση για τα μέγιστα αποτελέσματα.
Στο πεδίο μάχης που λέγεται Ζωή θα εισαι ο Νικημένος ή ο Νικητής;
Μεσα απο την Ασκηση θα απελευθερώσεις το Παθος, την Ενεργεια και τη Δυναμη που κρυβεις μεσα σου. Δούλεψε στο μεγιστο το Σωμα και το Πνευμα σου και θα βγεις ο απολυτος Νικητης..!!
Εγω, θα ειμαι Παντα Διπλα σου...
Είναι ωραίο να μπορείς να αλλάζεις τις ζωές των ανθρώπων μέσα από την ομαδική άσκηση. Σας καλώ να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι μαζί μου.
Όραμα και στόχος μου μέσω της ενασχόλησης με το group training είναι να βιώνω καθημερινά αυτή τη μοναδική ανταλλαγή ενέργειας και συναισθημάτων που μόνο μια αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων μπορεί να προσφέρει.
Τον χαρακτηρίζει η αγάπη για μάθηση και εξέλιξη, πιστεύοντας πως το ελιξίριο της ζωής ενδεχομένως και να είναι το πάθος αυτό για ανανέωση, βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και αέναη επιδίωξη των ονείρων μας. Όταν θέλουμε κάτι πραγματικά, όλα μπορούν να αλλάξουν!
Go beyond your limits. Do it with passion and make the impossible happen!
Η μεθοδική άσκηση είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την υγεία σου και την ποιότητα ζωής σου. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Έλα μαζί μας!
Από τα εύκολα στα δύσκολα και από τα απλά στα σύνθετα. Ένας στόχος: Η εξέλιξη μέσω της άσκησης.
Arrive at our Terminal…Inhale Love… Exhale Hate…Do Pilates Concept And Be One of Us
He who says he can and he who says he can't are both usually right.
Μια ζωή γεμάτη Όνειρα, Ενθουσιασμό και Πάθος. Έτσι Αγωνίστηκα, Δυνάμωσα και Δημιούργησα.
Aρχίζουν ξανά και συνεχίζουν για πάντα, αυτός είμαι εγώ... αυτό είναι theConcept !
Με κρατάει ζωντανό !
‘Fitness είναι το “φάρμακο” για σώμα, νου, και ψυχή.’
ΘΕΛΩ KAΘΕ ΜΑΣ SESSION ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΕΤΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ..ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ..ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ..ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ..!ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.ZΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ''ΤΑΞΙΔΙΟΥ' !ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ & FOLLOW YOUR HEART..
Η αγάπη για ότι κάνεις στη Ζωή σου πρέπει να ξεπερνά κάθε ιδιοτελή σχέση.. Η υπομονή, η πίστη και η θέληση όταν συνδυαστούν με την Προσπάθεια ξεπερνάνε όλα τα εμπόδια και οτιδήποτε κάνεις θα είναι μοναδικό..! Μην φοβηθείς πότε να ρισκάρεις για να ζήσεις το όνειρο σου! History is written out of your safe Zone.
Το fitness με βρήκε και μου άλλαξε την ζωή προς το καλύτερο!Από τότε προσπαθώ να περάσω το ίδιο και στους μαθητές μου!Αυτό είναι το δικό μου concept
"Η τελειότητα είναι μια τέχνη που κερδίζεται από την εξάσκηση και την συνήθεια. Εμείς δεν ενεργούμε σωστά γιατί έχουμε την αρετή ή την τελειότητα, αλλά είναι προτιμότερο να έχουμε αυτά επειδή ενεργήσαμε σωστά. Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Η τελειότητα λοιπόν δεν είναι πράξη αλλά συνήθεια! " - Αριστοτέλης
Οραματίζομαι μία κοινωνία ανθρώπων γεμάτη ενέργεια, θέληση για ζωή, υγεία. Ψυχές χαρούμενες, με καθαρό βλέμμα, κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Ο δρόμος για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι ένας και μοναδικός.
The Concept - Your Life Terminal.
Το Power Cycling The Concept είναι το δημιούργημα μιας δεκαετούς εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο της εσωτερικής ποδηλασίας. Είναι η εξέλιξη του indoor cycling σε προπονητικό επίπεδο και μέθοδο δημιουργίας μαθήματος.
Power Cycling The Concept...!!!
Η άσκηση είναι το σημαντικότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας! απόλαυσε το!!
Μέσα από τη βιωματική πρακτική της yoga διευρύνουμε τις δυνατότητες του σώματος, απελευθερώνουμε τα συναισθήματά μας και ησυχάζουμε τις σκέψεις. Η ισορροπία, η δύναμη, η ευλυγισία, η αντοχή είναι κάποιες μόνο από τις αρετές που κατακτούμε. Στόχος μας είναι η ένωση σώματος, ψυχής και νου στο εδώ και στο τώρα.
Years ago I believed it was only a ride....THAT CHANGED
Join me and you will discover a continuous journey to dreams!!!
Υπάρχει εσωτερική μεταμόρφωση; Υπάρχει τρόπος τα συναισθήματα μας να μην μας αρρωσταίνουν; Η  κατανόηση και η παρατήρηση είναι η αρχή... το σώμα μας μέσα από μια σειρά από ασκήσεις θα αναζωογοννηθεί.. θ’ αλλάξει.. και οι σκέψεις και κάθε κύτταρο από το σώμα θ’ ακολουθήσουν...
Copyright 2017 by theConcept  |  Privacy Statement  |  developed by exploria