FAQS

Frequently Asked Questions

Απαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις. Για εσάς που είστε ήδη πιστά μέλη μας, για εσάς που θα γίνετε σίγουρα μέλος όταν μας επισκεφτείτε από κοντά...

Το “theConcept TERMINAL” είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άθλησης (Group Fitness & Small Group Fitness) και προσωπικής προπόνησης (Personal Training) στην Ελλάδα. Δεν είναι ένα “απλό γυμναστήριο”, είναι η πλέον καινοτόμος και 100% ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του Fitness – είναι “ο ναός του Fitness“!

Το “theConcept TERMINAL” είναι δημιούργημα του Γιώργου Ξηρού και της εταιρείας του theConcept Group Fitness Brands™, της πρώτης Ελληνικής εταιρίας Signature Programs σε Group Fitness, Small & Personal Training. Λειτουργεί αποκλειστικά στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη, με πολύ εύκολη πρόσβαση, μόλις 500 μέτρα από το σταθμό του μετρό Αγίου Δημητρίου.

Αναμφισβήτητα, το theConcept Terminal αποτελεί εδώ και έξι (6) χρόνια τον μοναδικό χώρο άθλησης στην Ελλάδα με αποκλειστικές υπηρεσίες Group Fitness, σε πέντε (5) ειδικά διαμορφωμένες και εξοπλισμένες θεματικές αίθουσες, σε κάθε μία από τις οποίες γίνονται διαφορετικά -εξειδικευμένα- προπονητικά προγράμματα:

1) Experience.

2) Functional.

3) Power Cycling.

4) Pilates Equipment.

5) Holistic (Pilates, Yoga, Aerial Yoga, Stretching).

Το “theConcept TERMINAL” είναι εξοπλισμένο με ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει παγκοσμίως και μόνο με όργανα ανώτατης ποιότητας, κατασκευασμένα από τις κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού fitness, όπως -ενδεικτικά αναφέρουμε- ICG GROUP (indoor Cycling), BALANCE BODY (Pilates Equipment), TRX, BOSU, LEBERTS (functional training props) κ.ά., με όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας και απόλυτα ελεγμένα για τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Η επιστημονική προπόνηση με ΣΜΑΡΤ στόχο (Συγκεκριμένο – Μετρήσιμο – Αξιόλογο – Ρεαλιστικό – Τοποθετημένο χρονικά), ειδικές τροποποιήσεις ασκησιολογίου και προσαρμογές για κάθε αθλούμενο ξεχωριστά, αποτελεί τη μεγάλη καινοτομία που εφαρμόζεται στο “theConcept Terminal”! Έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά και υπερέχουμε από οτιδήποτε άλλο “παρόμοιο”, όχι μόνο γιατί τα προπονητικά μας προγράμματα είναι σχεδιασμένα με επιστημονικά πρωτόκολλα αναγνωρισμένα από το EuropeActive, αλλά και γιατί έχουμε καταφέρει να εξελίξουμε ακόμα και την ομαδική εκγύμναση σε απόλυτα προσωπική και εξατομικευμένη!

Το “theConcept Terminal” είναι το μοναδικό γυμναστήριο στην Ελλάδα που τα προπονητικά προγράμματα που παρουσιάζουν καθημερινά οι trainer του, είναι αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από το EuropeActive, τον πανευρωπαϊκό οργανισμό καθιέρωσης προτύπων και προδιαγραφών για τους επαγγελματίες του Fitness,  στο επίπεδο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Η εγκυρότητα, η εμπειρία και το αναγνωρισμένο επαγγελματικό επίπεδο των διδασκόντων, η επιστημονική δομή και το κατάλληλα επιλεγμένο, ελεγμένο και πλήρως ατομικά προσαρμοσμένο ασκησιολόγιο κάθε προπονητικού προγράμματος, η υψηλότατη ποιότητα του εξοπλισμού, η εξειδίκευση των επιμέρους θεματικών αιθουσών σε συνδυασμό με το άρτια οργανωμένο περιβάλλον άθλησης, το εκπαιδευτικό δίκτυο υποστήριξης trainers και αθλουμένων μελών καθώς και η συστηματική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθιστούν το “theConcept Terminal” έναν από τους πλέον ασφαλείς χώρους άθλησης παγκοσμίως, αν όχι τον ασφαλέστερο και συγχρόνως αποτελεσματικότερο. Αλλάζουμε τις συνήθειες των μελών μας, αλλάζουμε τη ζωή τους!

Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες, απαιτήσεις, επιθυμίες και τους στόχους ακόμα και του πιο απαιτητικού μέλους μας, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια, πολύπλευρη άθληση με δεκάδες εναλλακτικές επιλογές, ψυχαγωγία και αποτελεσματικότητα, με συγκεκριμένα (μετρήσιμα) αποτελέσματα σε συγκεκριμένο χρόνο. Η άθληση στο “theConcept Terminal” πληροί τα τρία βασικότερα απαιτούμενα χαρακτηριστικά: Ασφάλεια, Απόλαυση, Αποτελέσματα. Και για αυτό το λόγο έχουμε μόνο ευχαριστημένα μέλη που θέλουν να γυμναστούν μαζί μας ξανά και ξανά!

Το “theConcept Terminal” προσέφερε πρώτο στην Ελλάδα και συνεχίζει να παρέχει σε όλα τα μέλη του υπηρεσίες 24/7/365 μέσω ιδιοκατασκευασμένης ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας: η συνδρομή των μελών περιλαμβάνει την πρόσβαση στην μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα fitness on demand www.myconcept.gr, με περισσότερα από 120 διαφορετικά video, επαγγελματικών προδιαγραφών λήψης, όλων των προπονητικών συστημάτων που έχουν δημιουργήσει και παρουσιάζουν οι κορυφαίοι fitness professionals της χώρας. Έτσι κάθε μέλος μας έχει τη δυνατότητα, παράλληλα ή εναλλακτικά με τις δια ζώσης υπηρεσίες που απολαμβάνει μέσα στο theConcept Terminal, να γυμναστεί όποια ώρα επιθυμεί στην άνεση του σπιτιού του, ή όπου αλλού θέλει, με εξειδικευμένα online προγράμματα προπόνησης.

Το “theConcept Terminal” εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει συστηματικά τη διαδικασία online booking. Η ψηφιακή πλατφόρμα https://tcterminal.gr/ υποστηρίζει, καθοδηγεί, διευκολύνει και ενημερώνει τα μέλη μας για όλα όσα χρειάζονται, το ωρολόγιο πρόγραμμα, την επιλογή  μαθημάτων, το κλείσιμο ραντεβού και θέσεων στα ομαδικά τμήματα άσκησης ενώ, επιπροσθέτως, παρέχει τις δυνατότητες on line διατροφής και επιλογής personal training, μαζί με σύγχρονη αποκλειστική αρθρογραφία από τους κορυφαίους ειδικούς.

Είναι πολλά, αναφέρουμε μερικά ενδεικτικά:

  • Μόνο στο “theConcept Terminal” το κάθε μέλος μας έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία ενός επώνυμου προγράμματος προπόνησης, καθοδηγούμενος προσωπικά από αυτόν που το δημιούργησε, σε έναν αποκλειστικό, πολυεπίπεδο, πολυτελή χώρο μοναδικής αισθητικής, χωροταξικά διαρθρωμένο σε διαφορετικές αίθουσες εξειδικευμένης εκγύμνασης.
  • Μόνο στο “theConcept Terminal” παρέχονται αποκλειστικές υπηρεσίες Group Fitness σε πέντε (5) ειδικά διαμορφωμένες και εξοπλισμένες θεματικές αίθουσες, σε κάθε μία από τις οποίες γίνονται διαφορετικά -εξειδικευμένα- προπονητικά προγράμματα.
  • Μόνο στο “theConcept Terminal” διδάσκουν όλοι οι senior trainer του Studio One, του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Fitness στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας  καινοτόμα προγράμματα ομαδικής και προσωπικής εκγύμνασης.
  • Μόνο στο “theConcept Terminal” τα προπονητικά προγράμματα που παρουσιάζονται καθημερινά είναι αναγνωρισμένα πανευρωπαϊκά, παρουσιάζονται στα αθλούμενα μέλη μας από τους ίδιους τους δημιουργούς τους, προσαρμόζονται από αυτούς σε κάθε αθλούμενο και ανανεώνονται πλήρως κάθε τρείς μήνες.
  • Μόνο στο “theConcept Terminal” διδάσκουν καθημερινά τριάντα (30) Group Fitness Experts πανελλήνιας και παγκόσμιας εμβέλειας, εκ των οποίων οι περισσότεροι με παρουσία-εισηγήσεις σε πολυάριθμα συνέδρια fitness σε όλη την Ευρώπη.
  • Μόνο το “theConcept Terminal” υποστηρίζεται συμβουλευτικά από υψηλού κύρους επιστημονικούς συνεργάτες και τον κορυφαίο οργανισμό Fitness Studio One.

Με δύο λόγια: Το “theConcept Terminal”, “ο ναός του Fitness”, δημιούργημα του Γιώργου Ξηρού, είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άθλησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα. Στον υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, αποκλειστικό, άνετο και φιλόξενο χώρο του, ειδικά διαμορφωμένο σε πέντε (5) θεματικές αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με όργανα κορυφαίας ποιότητας, παρέχει υπηρεσίες επιστημονικής άθλησης που καλύπτουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες όλων των αθλουμένων. Αποκλειστικά και μόνο στο “theConcept Terminal” διδάσκουν όλοι οι senior trainer του Studio One, του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Fitness στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας  καινοτόμα προγράμματα ομαδικής και προσωπικής εκγύμνασης, πλείστα των οποίων είναι πιστοποιημένα από το EuropeActive.

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ THE CONCEPT

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Master Trainer του Club θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα
για μία Δωρεάν εξειδικευμένη προπόνηση της επιλογής σου.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © COPYRIGHT 2021 BY THECONCEPT | PRIVACY STATEMENT
Scroll to Top