Όροι χρήσης

Τα διατροφικά προγράμματα του Like a Pro απευθύνονται αποκλειστικά σε υγιή ενήλικα άτομα άνω των 21 ετών και στοχεύουν στην ενίσχυση των προσπαθειών για έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής και καλύτερη φυσική και σωματική κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τις προσωπικές συμβουλές του γιατρού ή άλλων ειδικών υγείας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη ή θεραπεία οποιασδήποτε νόσου ή νοσογόνου κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης νοσογόνου παχυσαρκίας, σακχαρώδη διαβήτη και άλλων μεταβολικών νόσων.

Τα εβδομαδιαία μενού δεν αποτελούν συγκεκριμένη σύσταση, αλλά προτεινόμενο πλαίσιο υγιεινής διατροφής το οποίο εφαρμόζεται κατά περίπτωση και κατά βούληση.

Παρότι εγγυόμαστε την ποιότητα των διατροφικών μας υπηρεσιών, η εφαρμογή του προγράμματος διατροφής γίνεται με προσωπική σου ευθύνη και ως εκ τούτου δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως ευθύνη για βλάβες ή ζημίες από λανθασμένη εφαρμογή και χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Πριν ακολουθήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, βεβαιώσου ότι είσαι υγιής και συμβουλέψου τον προσωπικό σου γιατρό για το εάν ενδείκνυται για τη δική σου κατάσταση υγείας και τις δικές σου ανάγκες.

Τα προπονητικά προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε υγιή ενήλικα άτομα άνω των 21 ετών.
Για τον σχεδιασμό του προσωπικού σου προγράμματος πρέπει να συμπληρώσεις με ακρίβεια και ειλικρίνεια την ειδική φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σου προτείνουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα προπόνησης και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Η εταιρεία μας σέβεται τα προσωπικά σου δεδομένα και εφαρμόζει σχολαστικά τη σχετική νομοθεσία.
Παρότι εγγυόμαστε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, η εφαρμογή του προγράμματος προπόνησης γίνεται με προσωπική σου ευθύνη και ως εκ τούτου δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως ευθύνη για βλάβες ή ζημίες από λανθασμένη εφαρμογή και χρήση των υπηρεσιών αυτών.
Επειδή η ενασχόληση με τη σωματική άσκηση μπορεί να κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και δυσμενείς καταστάσεις να συμβούν, πριν ακολουθήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα προπόνησης βεβαιώσου ότι είσαι υγιής και συμβουλέψου τον προσωπικό σου γιατρό για το εάν ενδείκνυται για τη δική σου κατάσταση υγείας και τις δικές σου ανάγκες.