Όροι Χρήσης

Ο κανονισμός λειτουργίας και οι όροι συμμετοχής έχουν υιοθετηθεί τόσο για την ομαλή λειτουργία του theConcept Group Fitness Terminal Vouliagmenis (το οποίο θα αποκαλείται στο εξής ως «Γυμναστήριο»), όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
1.Η είσοδος του μέλους στο χώρο και η πρόσβασή του στις εγκαταστάσεις θα γίνεται μόνο με τη χρήση της κάρτας μέλους, εφόσον αυτή παραμένει σε ισχύ. Σε περίπτωση προσέλευσης χωρίς κάρτα μέλους το μέλος οφείλει να δηλώνει την παρουσία του στο προσωπικό.
2.Η ιδιότητα του μέλους είναι προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και δεν εκχωρείται σε τρίτους.
3.Δεν επιτρέπεται η μεταφορά της συνδρομής, η αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης, η διακοπή ή  το πάγωμα αυτής.
4.Το μέλος είναι υποχρεωμένο να κάνει πάντα κράτηση και ακύρωση της συμμετοχής του στα προγράμματα, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής και μόνο. Σε περίπτωση που δεν έχει κάνει κράτηση, δεν δικαιούται να παραστεί στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση που το μέλος για 3 συνεχόμενες φορές δεν ακυρώσει την συμμετοχή του για να παραχωρήσει την θέση του σε κάποιον άλλο, του «κλειδώνει» το δικαίωμα κράτησης μαθήματος για το διάστημα αυτό.
5.Κάθε μέλος οφείλει να επιτρέπει τη φωτογράφισή του από το προσωπικό της Reception για την έκδοση της κάρτας μέλους.

6.Το μέλος διαβεβαιώνει το «Γυμναστήριο» ότι είναι σε καλή σωματική κατάσταση, χαίρει άκρας υγείας και έχει τη δυνατότητα να ασκείται με δική του ευθύνη. Επιπρόσθετα, το μέλος υποχρεούται να περνά από την διαδικασία του Δελτίου υγείας ή να προσκομίζει στο Γυμναστήριο ιατρική βεβαίωση, στην οποία αναφέρεται ότι είναι ικανό να αθλείται χωρίς κίνδυνο για την υγεία του.

7. Όλα τα ραντεβού των επιμέρους τμημάτων του «Γυμναστηρίου» προγραμματίζονται από τη Reception και μέσω διαδικτύου. Απαγορεύεται η ακύρωση των ραντεβού σε διάστημα μικρότερου των 24 ωρών πριν την προκαθορισμένη ώρα.
8. Η Διεύθυνση του «Γυμναστηρίου» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας του «Γυμναστηρίου» όπως και των επιμέρους τμημάτων του.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
Lockers: Τα μέλη οφείλουν να έχουν δικό τους λουκέτο με το οποίο θα κλειδώνουν το locker που χρησιμοποιούν για λόγους ασφαλείας. Όλα τα lockers είναι διαθέσιμα προς χρήση μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέλους στο «Γυμναστήριο», ενώ αντικείμενα που παραμένουν στα lockers μετά τις ώρες λειτουργίας του «Γυμναστηρίου» για λόγους ασφαλείας απομακρύνονται και διατηρούνται στη Reception για ένα μήνα προς αναζήτηση από τα μέλη.
Το «Γυμναστήριο» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή κλοπή οποιουδήποτε αντικειμένου στους χώρους του «Γυμναστηρίου».
Παιδιά: Απαγορεύεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών στους χώρους άσκησης του «Γυμναστηρίου» χωρίς τη συνοδεία γονέα. Για παιδιά άνω των 12 ετών ο κηδεμόνας είναι απαραίτητο να παρέχει στο «Γυμναστήριο» έγγραφη έγκριση και πιστοποιητικό ικανότητας άσκησης από ιατρό.
Συμπεριφορά και Ενδυμασία μελών: Τα μέλη οφείλουν να επιδεικνύουν κόσμια συμπεριφορά εντός του «Γυμναστηρίου» και συγκεκριμένα απαγορεύεται κάθε είδους βίαιη φυσική ή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του «Γυμναστηρίου» και γενικά η ανάρμοστη συμπεριφορά προς τρίτα μέλη ή εργαζομένους.
Τα μέλη οφείλουν να φέρουν την κατάλληλη ένδυση και υπόδηση για να χρησιμοποιήσουν τους χώρους άσκησης του «Γυμναστηρίου».
Τα μέλη οφείλουν να φέρουν πάντα μία πετσέτα κατά τη διάρκεια της εκγύμνασής τους.
Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητών – ποτών και το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του «Γυμναστηρίου».
Τα μέλη του «Γυμναστηρίου» οφείλουν να φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου και να μην τον ρυπαίνουν.
Με την υπογραφή της παρούσης αίτησης δηλώνω ότι έχω λάβει πλήρη γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τους Όρους Συμμετοχής και τον Κανονισμό Λειτουργίας του «Γυμναστηρίου».
Βάση του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) δηλώνω υπεύθυνα ότι αποδέχομαι την καταγραφή και χρήση των προσωπικών μου δεδομένων από το λογισμικό του «Γυμναστηρίου».

Scroll to Top