Θέλεις να γίνεις επαγγελματίας personal trainer;

Θέλεις να γίνεις επαγγελματίας personal trainer;

Θέλεις να γίνεις επαγγελματίας personal trainer;

Αν δυσκολεύεσαι στην επιλογή του φορέα εκπαίδευσής σου στο personal training, ιδού οι 5 βασικότεροι λόγοι για να επιλέξεις το Studio One:
  1. Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: 200+ ώρες ποιοτικής δια ζώσης εκπαίδευσης με τους πλέον έμπειρους διδάσκοντες και επιπλέον απεριόριστη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην ψηφιακή μας πλατφόρμα (video ασκήσεων, ειδικά μαθήματα, test αυτοαξιολόγησης, κ.ά.), σε εφοδιάζουν με όλες τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να γυμνάζεις προσωπικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια είτε ένα υγιές άτομο (personal training “1 on 1”), είτε μια ολιγάριθμη ομάδα ασκούμενων (small group personal training). Αποκτάς επαγγελματικές εμπειρίες ενόσω ακόμα σπουδάζεις, κάνεις τη θεωρία πράξη με βιωματικές μεθόδους και προετοιμάζεσαι πολύπλευρα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  2. Πληρότητα μάθησης, δυνατότητες εξειδίκευσης: Μαθαίνεις όλα όσα χρειάζεσαι για να σταδιοδρομήσεις στο χώρο του Fitness και βάζεις γερά θεμέλια για μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα στο personal training. Δεν αναγκάζεσαι μετά την αποφοίτησή σου να παρακολουθήσεις επιπλέον «κύκλους σπουδών» μόνο και μόνο για να καλύψεις τις γνωστικές ελλείψεις σου και να μάθεις τρόπους εκγύμνασης που έπρεπε να έχεις ήδη διδαχτεί. Αν θέλεις να εξειδικευτείς περαιτέρω σε κάποιο συγκεκριμένο προπονητικό αντικείμενο, σου δίνουμε αυτή τη δυνατότητα μέσω ειδικών μονοήμερων ή διήμερων σεμιναρίων από τους κορυφαίους ειδικούς.
  3. Πολύπλευρη υποστήριξη εκπαίδευσης: Σου παρέχουμε δωρεάν όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία που χρειάζεσαι, ενισχυτικά πρακτικά μαθήματα, απεριόριστη πρόσβαση στην ψηφιακή μας πλατφόρμα για περαιτέρω μελέτη και online tests αυτοαξιολόγησης των γνώσεων σου, έχεις συνεχή επαφή με όλους τους διδάσκοντες, είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
  4. Ευελιξία επιλογής: Εκπαιδεύεσαι ποιοτικά, αποδοτικά και με μετρήσιμα μαθησιακά αποτελέσματα μέσα στους δικούς μας ιδιόκτητους χώρους, άρτια εξοπλισμένους για αποδοτική διδασκαλία και εξειδικευμένους στην παροχή υπηρεσιών personal training. Επιλέγεις ευέλικτα τις πιο βολικές για σένα ημέρες σπουδών, παρακολουθώντας τα μαθήματα είτε Σάββατο και Κυριακή είτε Τρίτη και Τετάρτη.
  5. Πιστοποίηση σπουδών και σύνδεση με την αγορά εργασίας: Το Studio One (αναγνωρισμένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1) πιστοποιεί με το κύρος του ότι διαθέτεις τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να σταθείς επάξια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μετά από την επιτυχή αξιολόγησή σου μέσω αδιάβλητων θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων, αποφοιτείς ολοκληρωμένος επαγγελματίας του Fitness, εγγράφεσαι αυτομάτως στο Ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών της άσκησης (EuropeActive/E-REPS) με ειδίκευση στο personal training (EQF-4) και είσαι έτοιμος να εργαστείς οπουδήποτε, είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας είτε σε γυμναστήρια και άλλες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών άθλησης.
Πολύ καλά όλα αυτά για να είναι αληθινά; Για να επιβεβαιώσεις όσα σου λέμε, ρώτησε παλαιότερους αποφοίτους μας. Δεν θα χρειαστείς να ψάξεις πολύ, θα τους βρεις σε όλα τα γυμναστήρια και σε όλους τους χώρους άθλησης, είναι παντού και διαπρέπουν επαγγελματικά!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ THE CONCEPT

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας Master Trainer του Club θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα
για μία Δωρεάν εξειδικευμένη προπόνηση της επιλογής σου.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © COPYRIGHT 2021 BY THECONCEPT | PRIVACY STATEMENT
Scroll to Top